Algemene Voorwarden

Welkom bij onze nagelstudio! Door onze diensten te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden. Lees ze aandachtig door.

Afspraken

We raden aan om uw afspraken op tijd te boeken om beschikbaarheid te garanderen. Als u uw afspraak moet verzetten of annuleren, laat het ons dan minstens 24 uur van tevoren weten. Als u dit niet doet, zullen we het aanbetalingbedrag in rekening brengen.

Betaling

We accepteren contant geld, debet- en creditcards. De aanbetaling is verschuldigd bij het boeken en de betaling is verschuldigd bij het ontvangen van de dienst. Prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd

Diensten

Onze diensten worden uitgevoerd door gekwalificeerd professionals, maar ze kunnen niet voor iedereen geschikt zijn. Als u medische aandoeningen, allergieën of wensen heeft, laat het ons dan voorafgaand aan uw afspraak weten. We zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen, maar we kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele ongewenste reacties die u mogelijk ervaart.

Gezondheid en veiligheid

Om de hygiëne en veiligheid van onze salon te behouden, vragen we u op tijd te arriveren voor uw afspraak en goede hygiënepraktijken te volgen. We behouden ons ook het recht voor om geen diensten te verlenen aan klanten die ongepast of onbeleefd gedrag vertonen.

Aansprakelijkheid

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, maar we kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade of verwondingen die tijdens of als gevolg van onze diensten kunnen optreden. Door onze diensten te gebruiken, gaat u akkoord met het vrijwaren van ons van alle aansprakelijkheid.

Wijzigingen van deze voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk gewenst moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden gepost op deze pagina en het is uw verantwoordelijkheid om deze regelmatig te bekijken. Door onze diensten na wijzigingen te blijven gebruiken, gaat u akkoord met deze wijzigingen.

 

Dank u voor het kiezen van onze nagelstudio. We kijken ernaar uit om u te mogen bedienen! Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens:

K&H Nagelstudio

KVK – 87190729

Telefoonnummer +31 648589669

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag

10:00 - 18:00

Donderdag

10:00 - 18:00

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag

Donderdag

10:00 - 18:00

10:00 - 18:00